Frokostordning

Skal dine medarbejdere nyde godt af den lækre frokostordning fra Able?

Hvis du gerne vil glæde dine medarbejdere en smule hver eneste dag, så er en lækker frokostordning det helt rette sted at slå til. Det vil både gavne moralen, men også arbejdsindsatsen, da du er helt sikker på, at alle får en god og solid frokost, uden flade madpakker og kan koncentrere dig resten af arbejdsdagen. Hos Able tilbydes der en lækker og sund frokostordning i hele landet, uanset om der er tale om mange eller få i virksomheden der skal have glæde af et lækkert og smagfuldt måltid. 

Gør frokosten til dagens højdepunkt 

Du kan nemt gøre frokosttiden på arbejdspladsen til dagens højdepunkt. Først og fremmest kan du sørge for, at der altid stå en lækker og indbydende menu klar på frokostbordet til alle dine ansatte, men du vil også opleve, hvordan at maden kan være dagens helt store samlingspunkt, til samtaler og stort og småt og give dine medarbejdere et fælles samtaleemne. Så er du sikker på at der bliver leveret energi og arbejdsglæde til hele holdet, både på den ene og den anden måde. 

Derfor er det en god idé at investere i en frokostordning 

De penge du skal betale for en lækker og indbydende frokostordning er hurtigt tjent ind igen i form at øget arbejdsglæde og en bedre koncentreret arbejdsindsats. Det vil give dine medarbejdere et sundt måltid, hvor der er noget for alle og tilstrækkeligt med energi til at komme igennem hele arbejdsdagen, uden nedture grundet en manglende nærende frokost. Foruden maden, vil du kunne give alle dine medarbejdere en velfortjent tvunget pause, hvor de i fællesskab kan være sammen om dagens højdepunkt. En frokostordning er bestemt en investering værd for både din virksomhed og dine medarbejdere. 

Er der ikke lige tid til frokost som vanligt? 

Frokostklokken ringer, men der er lige gang i en vigtig opgave i virksomheden. Selvom der måske ikke lige skulle være tid til frokost på det angivne tidspunkt, så er din frokostordning til de ansatte ikke spildt. En frokostordning kan som udgangspunkt holde sig i 3 timer, uden at komme på køl, uanset om der er tale om kolde eller varme retter. Derfor er det altså ikke slået fast med 7 tommer søm, at leveringen af din frokostordning er lige med spisetid. 

Er din chef ikke villig til at indgå i en frokostordning? 

Hvis ikke chefen er lige villig til at indgå i en frokostordning, så er det dog bestemt ikke udelukket at det alligevel kan lade sig gøre med leveret mad til døren når der er dømt frokostpause. En frokostordning kan bestilles til trods ofr at i kun er få kolleger der melder sig ind i kampen og bedre mad til spisetid. Bestemt jer for en løsning der passer jer og betal selv jeres frokost. Det kan helt klar betale sig på overskudskontoen, at der ikke skal laves madpakker hjemmefra, der alligevel i mange tilfælde ender med at blive kedelige inden frokosten er nået.