Der er intet bedre end et oppyntet bord

Rigtig mange synes, at der intet bedre er, end et smukt dækket bord. Servietterne er perfekt foldet, sølvtøjet er skinnende, og midterstykket er helt perfekt. Det er en sand fornøjelse at pynte et bord! Det kan også være helt simpelt med borddækning med servietter. I dette blogindlæg vil vi tale om nogle af de bedste måder at folde servietter på og skabe en elegant opdækning for dine gæster. Vi vil også diskutere nogle af vores yndlingsideer til centerpiece, som vil få dit bord til at se fantastisk ud!

Så lad os straks komme i gang med nogle gode råd

En af de nemmeste måder at pynte et bord på er at bruge servietter. Servietter kan bruges på mange forskellige måder til at tilføje farve, tekstur og interesse til din borddækning. Du kan folde dem i forskellige former, arrangere dem i forskellige mønstre eller endda bruge dem som dækkeservietter. Servietter er også en god måde at pynte dit sølvtøj på. Du skal blot binde et bånd rundt om hvert redskab, og så har du en øjeblikkelig opgradering!

Prøv noget nyt

Hvis du virkelig vil imponere dine gæster, kan du prøve at bruge nogle unikke idéer til borddækning. I stedet for blomster kan du f.eks. prøve at bruge frugt eller grøntsager som en del af dit arrangement. Vær kreativ med din midterstykke og tænk ud af boksen! Dine gæster vil blive vil helt sikkert bemærke og værdsætte din indsats. Origami er en fantastisk måde at give dine servietter lidt ekstra flair på. Du kan lave enkle origamifigurer som traner, sommerfugle eller blomster. Eller du kan prøve at folde dine servietter i mere komplicerede designs. Der findes mange forskellige origami-vejledninger på nettet, som kan vise dig, hvordan du laver fantastiske servietfoldninger. Så sørg for at tjekke dem ud! Men du skal ikke snydes for en lille step by step tutorial.

Her får du noget for pengene

Det første design er den enkle tranen. Dette er et godt design for begyndere, og det er virkelig nemt at lave. Det eneste, du skal bruge, er et firkantet stykke papir og et par minutter til at folde det. Sådan laver du en simpel origami-kran:

1. Start med et firkantet stykke papir, enhver størrelse er god nok.

2. Fold papiret på midten diagonalt, og fold det derefter ud.

3. Fold det øverste venstre hjørne til højre kant, og fold det ud.

4. Fold det nederste venstre hjørne til den øverste kant, og fold det ud.

5. Fold nu venstre side over til højre kant, og stik den ind bagved.

6. Vend modellen om, og tryk den nedad, så den danner kranens krop.

7. Ta-da! Du har lavet en origami-kran!

Det var så din første kran, en ud af mange. Mange siger at når de først er gået i gang, så kan de ikke lade være med at prøve igen. Det forstår man godt, når de ser så flotte ud!