Tag på sygeplejerskepraktik i udlandet med Try Medics

Som sygeplejerskestuderende skal du på flere praktikophold. Det er under disse ophold, at du får mulighed for at afprøve dine kompetencer i et praktisk miljø. Hvis du gerne vil opleve et andet lands tilgang til sundhedspleje samtidig med, at du afprøver dine kompetencer, tilbyder Try Medics praktikophold i udlandet.

Det er en helt unik mulighed for dig som sygeplejerskestuderende. Her får du nemlig mulighed for at opbygge solide kompetencer. Både som sygeplejerske og som person.

Kom på et godkendt partnerhospital

Når du vælger at tage i praktik gennem Try Medics, vil du blive sendt ud til et partnerhospital. Try Medics har nemlig fuld forståelse for, at tryghed er alfa omega, når du skal i praktik. Derfor bliver du bestemt heller ikke sendt ud til et tilfældigt hospital.

I stedet har Try Medics allerede besøgt og godkendt hospitalet. Det er din garanti for en tryg oplevelse i ulandet.

Sådan forløber selve praktikken

Når du er afsted med Try Medics, vil du få tildelt en mentor på partnerhospitalet. Din mentor vil være en betroet sygeplejerske. Under praktikken vil du, sammen med en anden studerende, følge din mentor i hendes eller hans virke. 

Det betyder derfor, at du vil gå rundt på hospitalet og opleve et helt anderledes sundhedsvæsen. Du vil også møde patienterne, hjælpe med plejeopgaverne og observere behandlingsprocedurerne. Det er uden tvivl en helt særlig oplevelse, som du ikke bør snyde dig selv for.

Oplev et andet system end det danske

I sagens natur vil du som sygeplejerskestuderende i Danmark ofte opleve det danske system. Det vil være dette systems metoder og behandlingsformer, som du bliver undervist i. Det vil også være dette system, som du møder i dine danske praktikker.

Derfor kan det føles godt at opleve noget helt anderledes. Som altid når du rejser ud, vil du komme hjem med andre perspektiver. Måske ér det danske system virkelig det bedste? Eller måske er der nogle forbedringspunkter, hvor vi kunne lære af andre landes sundhedssystemer? Det kan du finde ud af, hvis du rejser med ud med Try Medics.

Opbyg din praktiske erfaring i et andet land

Du er naturligvis også i praktik for at afprøve dine færdigheder. Derfor vil du under din praktik også blive tildelt opgaver, der svarer til dit uddannelsesniveau. Det kan være forskellige opgaver. Blandt andet sårpleje eller måske en måling af en patients vitale værdier.

Teoretisk undervisning til at understøtte din praktik

Når du er afsted med Try Medics, vil du også modtage teoretisk undervisning. Det er en god måde, hvorpå du kan forstå den teoretiske begrundelse for, hvorfor sundhedspersonalet agerer, som de gør. Undervisningen bliver nemlig varetaget af hospitalets eget personale. 

Undervisningen kan også hjælpe dig med at få et andet perspektiv på både sygdomme og behandlingsformer, som hvordan disse bliver anskuet i det pågældende land.

Sammensæt selv dit praktikophold

Med Try Medics kan du selv bestemme, hvor længe du vil være i praktik. Du kan vælge mellem alt fra 4 uger til 12 uger.