Ole Lynggaard ring

Er du interesseret i guld, sølv og ædelsten?

Det er ingen hemmelighed at mange af os er pyntesyge, og nyder at købe pæne ting til os selv; og det er der ingen skam i. Vi fortjener pæne ting i vores liv, og det gælder især for smykker.

Måske er du ikke på udkig efter noget til dig selv, men nærmere en partner eller ven, familiemedlem eller andet; du vil bare gerne forkæle en speciel person i dit liv.

Uanset hvem du vil forære en gave til, om det er dig selv eller en anden, vil du med garanti finde det helt perfekte hos den fantastiske smykkedesigner Ole Lynggaard.

Hvad end hjertet kunne begære

Ole Lynggaard ring er kendt for deres unikke, men smukke stil, og diversiteten blandt deres smykkedesign betyder at du nemt vil kunne finde noget der falder lige præcis i enten din eller modtagerens smag; Ole Lynggaards smykker har et tidløst design der betyder at du har et smykke du kan bruge hele livet uden at det går på kompromis med din æstetik, og du vil også kunne parre din ring, halskæde, eller armbånd med alle former for outfits, om det er casual, formelt eller til kontoret uden at du virker enten for fin eller afslappet.

Forførende ædelsten er også ofte hovedstjernen i Lynggaards smykkedesigns, og når du derfor kigger igennem deres smykkegalleri vil du blive udsat for en stor stenpalette, hvor du nemt kan finde ædelstenene der passer perfekt til dig. Du skal heller ikke være bange for at ædelstenene er blevet behandlet forkert og dermed ikke har en lang levetid, tværtimod; begge designere hos Lynggaard, henholdsvis Charlotte og Ole Lynggaard, er begge uddannet guldsmede og ved præcist, hvordan hver enkelt ædelsten skal behandles, om det er rav eller turmalin.

Ole Lynggaard ring

Et familieforetagende med passion for smykkeverdenen

Ole Lynggaard er grundlæggeren bag virksomheden, og havde talent for design og en sans for kreativitet allerede fra barnsben af; inspirationen til hans værker har altid lagt hos naturen hvilket tydeligt afspejles i både smykkerne der ofte indeholder natur- og dyremotiver, men også i ædelstenene og hvordan de er blevet skånsomt plukket fra havet eller i grotter.

Passionen er hvad der driver Lynggaard-familiens virksomhed, og Lynggaards datter, Charlotte, er en del af familievirksomheden som kreativ direktør og designer; Charlotte arbejder side om side med hendes far, og de får begge muligheden for at udfolde sig kreativt i designerduoen.

Som administrerende direktør sidder Oles søn, Søren Lynggaard, der ligesom med sin søster Charlotte, har været en del af Ole Lynggaards virksomhed fra barnsben af; om det har været at feje guldsmedeværkstedet, hjælpe med at bygge udstillingsstandere til smykkemesser eller besøge kunderne med deres far, har søskendeparret begge været en del af virksomheden fra starten af.

Derfor lå det naturligt i kortene at de begge vendte tilbage efter tid på arbejdsmarkedet, og blev en del af OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

Familien fylder altså en del for smykkebrandet, og det kan ses i måden hvert smykke udstråler kærlighed og passion, og er derfor den perfekte gave.