bralette

Forkæl dig selv med en flot bralette

Skønhed kommer indefra, men derfor kan vi stadig tænke over, hvad vi kan bære på vores kroppe for at føle skønne. At finde en balance mellem behageligt og flot tøj er også en anden måde, vi kan sikre vores følelse af skønhed. Der er nemlig ikke noget værre end at finde et stykke tøj, som bare ser super flot ud, men når vi så tager det på, så er det ubehageligt. Skønhed og selvsikkerhed går hånd i hånd, og selvsikkerhed kommer af at føle sig tilpas i det tøj, som man bærer. Du kan lade din indre skønhed komme igennem ved at bære flot og behageligt undertøj.  

Ingen ubehagelige bøjler  

En bralette er for mange blevet et must-have i skabet. Denne type BH er nemlig lavet helt uden bøjle. Dermed er et element blevet fjernet, som mange finder ubehageligt at bære i for lang tid af gangen. En bralette er i stedet for lavet i behageligt stof, som sidder godt på din krop. Nogle gange er bøjlen skiftet ud med en elastik kant, som holder dine bryster på plads, så du stadig har lidt støtte.  

En bralette ligner oftest en top, da der er mere stof under brystholderdelen, end ved en normal BH. Dette er tilføjet for at gøre oplevelsen mere behagelig, samt til at understøtte designet uden bøjlen. Prøv selv at tage et kig på det store udvalg online på hjemmesiden https://underprotection.dk/collections/bras og se det flotte og behagelige design.  

Find et design og en farve som passer til din personlighed 

Du kan finde et hav af forskellige farver og designs online. Dermed har du også god mulighed for at finde en farve, som passer til din personlighed. Design forskellene er oftest forbundet med stropperne på en bralette. Nogle modeller er nemlig med spaghettistroppe, mens andre har tykkere stropper, næsten lig med en tanktop design. Her er det oftest et spørgsmål om smag og behag, samt hvilket design, som føles bedst på din krop.  

Vær opmærksom på, at en bralette ikke er designet med skåle som en normal BH er. Dermed er dette ikke en løsning, hvis du for eksempel leder efter push up eller har store bryster, som har brug for den ekstra støtte som skåle kan give dig. En bralette er til gengæld en god løsning til dig, som kan lide at lade dine bryster hænge og være mere frie, da en bralette giver lettere støtte uden at klemme dine bryster. Derudover er det også en perfekt løsning hvis du oftest bliver øm om dine bryster eller omkring livet fra normale BH’er, da en bralette er lavet af let stof uden bøjle og modificeret lukning. I stedet tager du den på over hovedet, som når du tager en top på.  

Lad derfor behagelighed og skønhed møde hinanden i form af en bralette i dit skab. Du vil helt glemme, at du bærer en ’BH’, da du ikke kan mærke noget pres eller ubehag fra den. Dermed kan du bruge den hele dagen og hele natten, og føle dig flot helt fra de inderste lag af tøj.