Maria Nila

Vegansk, cruelty free og fri for problematiske stoffer

Det lyder næsten for godt til at være sandt, når man opstiller det på den måde, men ikke desto mindre, så er det hovedkernen i Maria Nilas produkter. Siden 1999 har det været Maria Nilas hovedærinde at introducere verden for hårprodukter, der er 100% veganske og dyrevenlige. Dette ses også tydeligt på deres emballage, der viser, at de er certificeret af både The Vegan Society, PET og Leaping Bunny, der alle er globale dyrevelfærdsorganisationer. Med disse valg er de dog ikke gået på kompromis med kvalitet og med et stort udvalg af produkter er der til alles behov.

Lækkert tilbehør til badeværelset

Vi kender alle sammen oplevelsen af at komme ud på et badeværelse, hvor håndsæben ikke lige dufter som man kunne ønske. Dette er ikke sagen med Maria Nila, der har matchende håndsæbe og håndcreme, der fint og fornemt pryder badeværelset med sit stilrene og simple udtryk, men samtidig dufter herligt. Der er flere forskellige dufte at vælge imellem heriblandt Ginger, Bouquet, Breeze og Meadow, der alle fire kommer som både håndsæbe- og creme.

Ikke kun til kvinder

Ønsket om at passe, pleje og style sit hår ses lige så meget hos mænd som hos kvinder. Derfor har Maria Nila gjort en dyd ud af at producere lækre styling produkter til enhver mand, der har sans for styling, men samtidig ønsker et let produkt med naturlige ingredienser. Særligt populær er deres Creator Original voks, der har en blød og cremet konsistens, som ikke gør håret stift. Denne passer til hårtyper og er særligt god til kort-skulderlangt hår. Grundet sin bløde konsistens er den også ideel, hvis man ønsker at re-style sin frisure i løbet af dagen. Derudover har de også produkter til de, der ønsker et mere råt og rodet look, dem med helt kort hår, dem der har behov for at ens hår sidder hvor det skal hele dagen og dem der ønsker at skabe lidt fylde.

Som noget helt særligt har Maria Nila også hårprodukter, der er tiltænkt når man er på ferie eller måske blot bor steder med en større risiko for UV-stråling. Flere af deres hårprodukter sælges nemlig også i miniudgave, hvilket betyder, at de er ideelle at have med i toilettasken, når man skal på ferie og man behøver hermed ikke bekymre sig om pladsen. Derudover har de produceret den smarte Maria Nila Freezer, der indeholder UV-filter og derfor er ideel at have med på ferie, da ens hår hele tiden er beskyttet.

Maria Nila

Shampoo til enhver præference

Man kan selvfølgelig ikke tale Maria Nila uden at nævne deres store udvalg af shampoo, der har en serie til næsten ethvert scenarie. Det betyder, at uanset om du har krøller, glat, fint eller måske farvet hår, så findes der en Maria Nila-serie, der kan opfylde dine behov. Deres filosofi er, at alle typer hår er forskellige og kræver derfor forskellige behandlinger. Særligt populær er deres Maria Nila Heal Shampoo, der er ideel for dem, der lider af skæl eller blot ønsker at få længere hår.