terrasse skydedøre

Vi vil have sommeren ind i stuerne 

Den 24 juli fejrer vi årets længste dag. Den markerer, at vi er nået maksimum af den mængde dagslys, sommeren kan tilbyde os. For mange mennesker er lyset et direkte middel til lettere og bedre humør. Vejret bliver varmere og dagene længere. Vi nyder det, fordi det giver os muligheder, som vinteren ikke giver. Derfor er de fleste af os også opsat på at få så meget ud af sommeren som muligt; ja! Vi vil have den helt ind i stuerne. Med en terrasse skydedør byder vi lyset, varmen og duften velkommen indenfor.

Optimer din plads

I de store byer er parker et flittigt besøgt udflugtsmål, når temperaturen viser over 20 grader, og solen står højt. Parkerne giver det pusterum, som de små lejligheder i tætbebyggede områder ikke tilbyder. I de store byer er infrastrukturen tæt pakket og pladsen derfor begrænset. 

På samme måde som parkerne fungerer som en forlængelse af de få kvadratmeter, hver indbygger har til rådighed; på samme måde kan altaner og balkoner give et indtryk af, at man får mere ud af sin lejlighed. Hvis man så oven i købet kunne få fuldstændig fri adgang til de få ekstra kvadratmeter, ja da ville lykken være gjort. Med terrasse skydedøre kan man nemt og hurtigt sammenkoble rum og derved få en fornemmelse af at åbne rummene op. 

Dine behov, din skydedør

I Danmark findes der et hav af forskellige boligformer. I byerne ser man hovedsageligt lejligheder, rækkehuse og kollektiver, mens man på landet finder flere villakvarter med store parcelhuse. Alle huse er indrette forskelligt og med øje for at dække varierende behov.

En terrasse skydedør er ikke én dør; terrasse skydedøre findes med et hav af forskellige mål, designs og funktioner. Har din terrasse en bred udgang men ikke ingen dybde? Har den et smalt udgangsparti med masser af udendørs plads, der bare venter på at blive brugt? Find netop den terrasse skydedør, der passer dig og dine behov online, hvor du nemt kan handle skydedøre.

En lavpraktisk nødvendighed

Terrasse skydedøre er ikke kun godt for din velvære og nydelse. De kan også spille en lavpraktisk men vigtig rolle i at skabe et godt indeklima i din bolig. Med skydedøre kan man åbne store flader af gangen og hurtigt få udskiftet luften i et ellers lukket rum. Godt indeklima er vigtigt for vores trivsel, men desværre en faktor mange menneske overser i deres hverdag.

Nogle oplever endda, at tung og støvet luft kan medføre både hovedpine og allergier. Hvis man ønsker at forbedre sit indeklima, kan man give sig selv den gode vane at starte hver morgen med at åbne sin terrasse skydedør på fuld gab og give sig selv fem minutters effektiv udluftning. 

Så næste gang du åbner din smalle dør for at lade en smule frisk varm sommerluft ind, så tænk optimering: hvordan får jeg mest muligt ud af sommeren?