Bibs sutter

Vælg de bedste sutter til din baby

Som forælder vil man sit barn det bedste, og det er et behov, der kommer, så snart idéen om at få børn opstår. Man vil gerne være forberedt til babyens ankomst, og det betyder, at der er meget, der skal være styr på. Du skal blandt andet have et par sutter klar til babyen. Hvorfor ikke vælge de populære Bibs sutter? 

Når der kommer en lille ny 

Det føles som et mirakel, når man bliver forælder. Det er noget helt unikt og særligt, uanset om det er ens første barn eller ej. Men der er meget, som babyen skal lære og udvikle, også imens barnet er helt lille. Disse ting kommer ofte naturligt, når barnet leger og tilbringer tid med andre mennesker. Men der går alligevel en del tid, før at kommunikationen slår helt til. Det kan være svært at berolige et barn, der græder, og det er her, Bibs sutter kommer ind. Sutter kan nemlig have en beroligende effekt på babyen. 

Der skal sut til! 

Børn er født med et suttebehov. Det er nødvendigt i forhold til at få mælk, så det er noget, barnet forbinder med tryghed og med sin mor. Køber du for eksempel en Bibs sutter str 2, vil dit barn dermed finde noget af den samme tryghed i sutten. Det er meget praktisk, da mor ikke kan være sammen med babyen hele tiden, og da det heller ikke er muligt at give mælk konstant. Med Bibs sutter kan du få et øjebliks ro, imens barnet slapper af.  

Hvilken størrelse? 

Bibs sutter kommer i tre forskellige størrelser. Størrelse 1 anvendes til børn fra da de er nyfødte til de er seks måneder. Det er den mindste størrelse, da babyen stadig er helt lille i denne periode. Herefter kan du bruge størrelse 2. Det er den mest populære størrelse, og det er den størrelse, der typisk er anbefalet af sygeplejersker og jordemødre. Den kan bruges fra babyen er seks måneder, da det er anbefalet at starte med en størrelse 1, når barnet er nyfødt. Der findes også en størrelse 3, som er til børn over 18 måneder.  

Forskellige forhold til sutter 

Børn kan godt have forskellige forhold til sutter, men det er altid noget, de vil vokse fra. Nogle børn elsker sutter; de finder så meget tryghed i dem, at de kan komme til et punkt, hvor de faktisk ikke bruger dem som sut, men bare har dem med sig i hånden. Andre børn vil måske ikke kunne lide sutter og spytter dem ud. Det kan også være et tegn på, at sutten har en forkert størrelse. Det kan godt være ubehageligt for barnet, hvis sutten er for stor. 

Starten på et godt liv 

Med Bibs sutter får dit barn en god start på livet. Sutterne er alletiders til at opfylde deres suttebehov, og det er en rigtig god måde at berolige barnet på. Du skal bare finde den rette størrelse først. Verden er jo ny og fremmed for babyen, så det er vigtigt at give dem den tryghed, man kan.