Skal du have fodboldmål i haven? Find dem her!

Hvis du overvejer at investere i fodboldmål til haven, kan du her finde inspiration og gode råd. Der findes mange gode grunde til at anskaffe fodboldmål til haven. En ting er i hvert fald sikkert, og det er, at der er sikret mange timers god underholdning for hele familien. Hvis du besøger hjemmesiden, Legehjulet, kan du se det store udvalg. Så er spørgsmålet blot, hvilket mål du vil vælge?

Hvorfor er det en god idé at købe fodboldmål til haven?

Motion og fysisk bevægelse er sundt – og alfa omega hvis man skal leve et langt, sundt og godt liv. Hvis man har fodboldmål i haven, er det også en direkte invitation til bevægelse og motion – men imens man har det sjovt. Mange – voksne, børn og unge – kan blive demotiveret ved tanken om motion, da de hurtigt forbinder det med en kedelig løbetur. Med fodboldmål i haven kan hele familien samles og dyste i fodboldkampe. Det er også en god måde at være sammen med vennerne på. Mange børn elsker at spille fodbold med alt lige fra klassekammerater, naboens børn og gode venner. 

Lad din have blive den nye fodboldbane!

Hvilket materiale kan man købe mål i?

De fleste mål er enten fremstillet i træ eller i stål. Du bør derfor vælge det materiale, du finder bedst. Vær opmærksom på om noget materiale er mere hårdfør overfor eksempelvis regn end andet. Det kan forlænge fodboldmålenes levetid, hvis man sørger for at passe godt på dem. 

Findes der fodboldmål man kan pakke væk?

Der findes et fodboldmål fremstillet i fiberglas, der hurtigt og nemt kan pakkes væk. Det fungerer i grove træk som et telt, hvor du stikker pælene ned i jorden. På den måde har du et mål, som du hurtigt kan pakke væk igen. Det kan eksempelvis være, at du kun ønsker målet fremme, når det er i brug. Det kan også være en stor fordel, når du skal slå græsset. 

Denne løsning kan du desuden også nemt tage med på farten. Det kan eksempelvis være, at du skal i sommerhus og gerne vil have fodboldmålet med. Det er dermed den nemmeste måde til altid at have fodboldmål lige ved hånden.

Hvad er rebounder fodbold?

Rebounder fodbold er en måde hvorpå man kan spille fodbold selv – men også med andre. En rebounder er som en lille trampolin, der skyder bolden retur. Grundet fjedrene bliver bolden automatisk kastet tilbage, og man kan dermed spille frem og tilbage. Er man flere kan man også skiftes til at skyde bolden på rebounderen.

Det kan være en god idé, hvis man ønsker at øve hovedskude og blive dygtig til at heade til bolden. Det kan også være en god måde at træne forskellige finter og spark. Med en rebounder er du garanteret mange timers sjov, motion og underholdning – uanset om du er alene eller flere til stede.

Er det en god investering?  

Uanset om du ønsker at investere i traditionelle fodboldmål eller en rebounder, er det en god investering, der vil komme dig til gode. Der findes fodboldmål i forskellige prisklasser, således alle kan være med på budgetfronten.