hjemmekontor

Sidder du godt nok derhjemme?


De fleste af os kender efterhånden til det med at have hjemmekontor og arbejde hjemmefra. Dette betyder også, at de fleste af os kender til udfordringen ved at skabe det rigtige miljø for at kunne arbejde bedst muligt. Det er ikke muligt at yde sit bedste på jobbet, hvis man sidder ved køkkenbordet og skal deltage i de smås tegninger, skole eller måske dele bordet med sin partner, der også arbejder. Derfor er det vigtigt at få skabt det rigtige arbejdsmiljø, hvor du sørger for dig selv og din krop. Læs med her om, hvordan et hæve sænkebord kan hjælpe dig på vej.

Kender du til hæve sænkeborde?

De fleste kender nok til hæve sænkeborde, men er du alligevel en af dem, der ikke gør, så beskrives et hæve sænkebord bedst på følgende måde: Et skrivebord, som har mulighed for at køre både op og ned ved hjælp af en lille motor, således du sidder eller står bedst ergonomisk til at kunne udføre den opgave, du er stillet.

Et hæve sænkebord er altså utroligt smart, fordi det netop handler om, at du kan indstille dit bord helt, som du ønsker, og så det passer til dig. Uanset om du ønsker at sidde ned en dag, stå op i løbet af dagen eller du har forskellige måder, du sidder på, så kan bordet indstilles til dette. Du kan se et stort udvalg af fine og praktiske hæve sænkeborde på inventarland.dk, her har de et stort udvalg, og du vil uden tvivl kunne finde noget, der passer perfekt til dig,

skrivebord

Smart når man er flere

Hæve sænkeborde er derudover rigtig smarte, hvis du eksempelvis deler et kontor med din bedre halvdel eller måske med en af dine børn. Det betyder nemlig at I sagtens kan dele skrivebord og stadig sørge for, at alle sidder godt herved og får den bedst mulige positur, når der skal arbejdes. Du kan nemlig sagtens indstille bordet til din højde, hvorefter din partner eller måske dit barn kan indstille hæve sænkebordet til deres ønskede højde, når de skal bruge hæve sænkebordet.

Godt for kroppen

Et hæve sænkebord er altså utroligt godt for din krop. Det sørger nemlig for, at du kan sidde på den måde, der passer aller bedst til din krop og dine behov. Derudover er det også en måde for dig at komme op og stå i løbet af en lang arbejdsdag, hvor man måske vil have tendens til at blive siddende.

Netop at komme op og få gang i sin blodcirkulation er meget vigtigt. Især når man har jobs, hvor man sidder ned mange timer i løbet af en dag, så er det enormt godt for kroppen at lige mærke blodet løbe igennem. Her er det igen smart med et hæve sænkebord, fordi du bestemmer højden, og du også selv bestemmer, hvornår du vil have bordet ned igen. Så klik på linket ovenfor, og find det perfekte hæve sænkebord for dig.