gardinbus

Nye gardiner? Bestil en gardinbus!

Et hjem uden gardiner er på mange måder en spøjs størrelse, og for nogle er det direkte generende. Gardinerne skal lukke lys ude, når du skal sove, og skærme for nysgerrige blikke, når det er nødvendigt. 

Men det kan være svært at finde de rigtige gardiner. I butikken kan du ikke altid se, om gardinerne passer ind med din indretningsstil og de farver, du har valgt, og målene kan nogle gange blive forkerte. 

Det er her, en gardinbus kommer ind i billedet. 

Hvad er en gardinbus? 

En gardinbus er lige præcis, hvad det lyder som. Uddannede og kompetente arbejdere kører direkte hjem til dig med en bus, der er sprængfyldt med stof og gardiner. De hjælper dig med at tage mål, vejleder dig, og de kan endda sætte gardinerne op for dig, hvis du har brug for hjælp. 

Bestil gardinbus for at spare dig selv besværet. Du skal ikke fragte gardiner i din bil, og du kan få hjælp til lige netop det værelse, du har brug for – hvis det da ikke er hele huset. 

Der er mange fordele ved at bestille en gardinbus, og det er ikke dyrere end det, du kan købe i butikkerne. 

Derfor skal du bestille en gardinbus 

En gardinbus sparer dig for en hel masse besvær. For det første, så kan det være svært at visualisere gardiner i dit hjem. Én ting er, når de hænger så fine i butikken, men noget andet er, når de kommer op i dit hjem. Måske passer de ikke til indretningen, eller måske er målene forkerte. 

Dernæst kommer hele problemet med transport. Hvis du køber gardiner i en butik, koster det ekstra at få dem leveret. En gardinbus er allerede ude hos dig, så her er der ikke en masse ekstragebyrer, du skal regne ud. 

Slip for stress og jag. Få besøg af en gardinbus og tag det i dit tempo. Her har du også en konsulent lige ved siden af dig, der kan rådgive dig om, hvilke gardiner passer bedst til lokalet. Hvem ved? Måske foreslår de noget, du ikke selv havde tænk på. 

Forarbejde og inspiration 

Selvom gardinbussen også leverer kompetent rådgivning, så skader det ikke at gøre sit forarbejde. Du kan finde masser af fine billeder af gardiner på nettet, men det er også godt at undersøge, hvilken type vedligeholdelse, de forskellige kræver. Tunge stofgardiner skal for eksempel vaskes eller støves af indimellem, og hvide gardiner kan miste deres farve eller få pletter. 

Vær klar over, hvad du kan håndtere, og snak med personalet fra gardinbussen om det. Dine gardiner skal se flotte ud, men du skal også kunne overskue dem. Som regel er der ikke den største mængde rengøring involveret i gardiner, medmindre de bliver beskidte – men det er bedre at vide på forhånd end en dag at se på dem og opdage, at dine gardiner er møgbeskidte. 

Find inspiration og opnår ny viden, både før gardinbussen kommer på besøg og efter. Så er du klar til at shine dit hjem op.