gosh make up

Makeuppens mode: her er årets største trends 

Selvom du er erfaren med at lægge makeup, er det svært at kende til alle de muligheder og alle de trends, som hele tiden skifter inden for makeuppens verden. 

Det er et kompliceret arbejde at lægge en perfekt makeup, for der findes utroligt mange forskellige produkter i et uendeligt antal farver, og da moden inden for makeup hele tiden skifter, kan det være svært at finde rundt i det hele. 

Derfor får du her en kort liste over årets største trends, så du kan bevæge dig ud i byen med en smuk makeup, som lever op til alle tidens krav. 

Du kan finde flere tips og gode råd på https://gosh.dk/, hvor du også kan finde al den Gosh make up, du skal bruge for at skabe det perfekte look. 

Læber i 2022: skinnende eller klassiske

Hvis du er typen, der ikke kan bevæge dig udenfor en dør uden at have noget på læberne, giver 2022 dig masser af muligheder for både farve og shine. 

I år er lip gloss nemlig yderst moderne, og du behøver derfor ikke spare på glimmeret på læberne, hvis du ønsker det skinnende look. Det samme gælder i øvrigt for glimmer andre steder i ansigtet, hvor eksempelvis glimmer på øjenlågene også er et stort hit. 

Hvis du hælder til et mere traditionelt men stadig stilrent look til læberne, er der heldigvis også godt nyt at finde i årets mode for dig. I år er de klassiske røde læber nemlig også på mode, og du har derfor en god undskyldning for at finde det klassiske men altid lækre og stilrene look frem og tage ud med læber, der er rødere end nogensinde før. 

Blandt udvalget af Gosh make up finder du et stort udvalg af både lip gloss og rød læbestift i en høj kvalitet og til skarpe priser.

Hvad skal du gøre af dine bryn i 2022? 

Hvis du er typen, der ivrigt trimmer og plukker dine bryn, kan du godt lægge både saks og pincet på hylden for en stund. I 2022 kan du nemlig slappe af og lade dine bryn gro, da det lidt pjuskede og naturlige look over øjnene er yderst moderne. 

Store og fyldige bryn kan således også blive dit statement i 2022, hvis du gerne vil have et mere afslappet og naturligt look, som alt sammen holder sig inden for modens strikse rammer. 

Du behøver dog ikke lade brynene stå helt uberørte hen, for du kan stadig sagtens style dem med eksempelvis en bryn gel, som du også finder i udvalget af Gosh make up. Med en bryn gel kan du beholde dine lange og fyldige bryn, mens du på samme tid får mulighed for at holde lidt styr på dem ved at style dem, så de ikke blæser ud over det hele, når du komme ud på cyklen. 

Med en bryngel eller lignende Gosh make up kan du også give farve til dine naturlige bryn for et personligt look.