København plakat

København er en fantastisk by – Få den op på din væg

København er en fantastisk smuk by. En by med en fascinerende stemning, mange spændende mennesker og så mange steder, der er værd at besøge. Men du kan også få de mange fede steder ind i dit hjem. 

En svunden tid 

København er nu en moderne, veludbygget, velfungerende og rig by. Sådan har det dog ikke altid været. Der har været fattigdom og gråvejr i Danmarks hovedstad. Men også en helt unik stemning af romantik og fællesskab. Nu kan du få den gamle københavnerstamning ind i dit hjem. Med en København plakat fra de gode gamle dage kan den specielle stemning brede sig fra dine vægge og ud i dit hjem. 

Christianshavn er noget specielt 

Christinanshavn midt i København er et meget specielt. En gang et arbejderkvarter, hvor stemningen var hård og fattigdommen stor. Nu et trendy område med spændende barer og smarte mennesker. At hænge retro billeder fra det gamle Christianshavn i din lejlighed viser, at du er bevidst om det specielle som Christianshavn er. Det samme gælder for Nyhavn og Nørrebro med eksempelvis Dronning Louise bro eller flere andre steder i København. 

Tivoli er unikt 

Tivoli er berømt over hele verden. For det første fordi det er en forlystelsespark midt i Danmarks hovedstad. Det er få steder, at der er plads til netop en forlystelsespark lige midt i en storby. Men derudover er det et helt specielt sted med en speciel stemning og rigtig mange specielle bygninger. 

Amalienborg 

Indbegrebet af danskhed er det danske kongehus. Det er vel en af de ting, der holder danskerne sammen. Og når man tænker på det danske kongehus, tænker man også på Amalienborg i centrum af København. Amalienborg er et smukt sted, og gamle foto af den kongelige families hjem er super fede, og noget der kan virke dekorativ i rigtig mange sammenhænge. Er du glad for kongehuset eller måske bare for København, så er det da oplagt at anskaffe sig plakater med foto af Amalienborg. 

Strøget og Rundetårn 

Strøget er stedet de fleste turister skal bevæge igennem på en tur til København. Der er ekstremt mange smukke steder på den lange gågade. Smukke steder som også findes som motiver på lækre retro plakater fra det gamle København, som som vil pynte på væggen rigtig mange steder. 

Carlsberg 

Nu er det meste af det gamle Carlsberg på Vesterbro i København forvandlet til en moderne bydel, hvor børnefamilier kan boltre sig og have et liv med indhold. En gang var det kun sted, hvor der blev produceret øl. Men også et sted med nogle meget fotovenlige steder. Disse historiske og fascinerede steder, kan du nu få op på din væg som fede fotoplakater, der giver en helt speciel stemning af den tid, der ikke er mere. En mulighed er også en super cool plakat med de gamle Carslberg ølvogne. Det er historisk og en tid, der ikke findes mere. Men generelt er der super mange fede motiver fra det gamle København, som vil pynte på rigtig mange vægge, det er bare om at gå på jagt efter dem.