fadølsanlæg

Køb eller lej et fadølsanlæg til det næste event  

Skal du holde et festligt event, og ønsker at skrue op for den gode stemning? Så ville det være en fantastisk idé at anskaffe dig et fadølsanlæg! 

Med et fadølsanlæg er man sikker på god stemning og glade gæster hele aftenen. I stedet for at skulle ud og købe en masse dåser og flasker, kan du med et enkelt klik få fingrene i et fadølsanlæg.  

Gæsterne kan selv gå op og skænke sig en fadøl når det lyster, i stedet for at du skal gå rundt og servere. Det er altså en win-win-situation for både dig og dine gæster. Du kan både købe og leje et fadølsanslæg på https://tapshop.dk/.  

Hvorfor skal du købe et fadølsanlæg?  

Det er utroligt smart at leje et fadølsanlæg, hvis man blot skal bruge det til en enkelt fest. Der kan dog også være mange fordele ved at købe sit helt eget, som man altid kan hive frem til diverse events.  

Måske har du svært ved at forestille dig, at du får brugt dit fadølsanlæg ofte nok. Dog kan man tage det i brug oftere, end man umiddelbart tror, og når først du har investeret i det, kommer det til at være en fantastisk ting at have derhjemme.  

Hvis du har lyst til at samle en flok venner til sommerhygge omkring grillen, eller invitere familien over i en weekend, så er det virkelig stemningsfuldt og smart at have et anlæg. Det skaber en god og afslappet stemning, og så er det i øvrigt virkelig nemt at rydde op og pakke væk. Du slipper for at skulle samle en masse dåser sammen, når arrangementet er slut.  

Køb det nødvendige tilbehør  

Der fås anlæg i mange forskellige varianter. Blandt andet kan man få et let og transportabelt fadølsanlæg med håndtag og en enkelt hane, som man eksempelvis kunne tage med sig på farten. Holder din gode ven havefest? Intet problem, du kan da bare tage anlægget med!  

Hvis du vælger at investere i et fadølsanlæg, skal du også skaffe dig en rensedunk samt rensevæske til. Det kan ikke holde sig rent for evigt, og i ny og næ skal rør og maskine lige vaskes.  

Har du lyst til at gå all in på et stort anlæg? Du kan anskaffe dig et anlæg med op til 4 tappetårne, så man kan hælde 4 fadøl op på en gang! Så er der i den grad skruet op for festen.  

Sørg for at hvert arrangement bliver en fest! 

Du kan tage anlægget i brug til næsten alle former for events. Det er helt oplagt på fødselsdage og bryllupsdage samt til konfirmationer og studentergilder. Der kommer mange fester i løbet af året, hvor det kunne være skønt at have det til at stå fremme.  

Dog behøves det ikke være et formelt arrangement der gør, at øllen skal findes frem. En hyggelig aften med sine nærmeste kan også være en god undskyldning for at tage anlægget i brug. Det er altså bare med at få fingrene i et fadølsanlæg!