havemøbler

Gør haven sommerklar med flotte havemøbler

Når de varme dage endelig kommer til det danske land, så er der dømt masser af kvalitetstid i det fri. Der er intet bedre end at bruge timer ude under den åbne himmel i ens dejlige haven. Hvis der er dømt ægte sommerhygge i haven, så skal der også gerne være nogle dejlige havemøbler at slænge sig i. Havemøbler sætter virkelig rammerne om en have, og så skaber det et samlingspunkt, hvor man kan mødes med venner og familie omkring lækker mad, kolde forfriskende drinks og ægte dansk sommerhygge. 

Vælg de rigtige møbler til din have

Havemøbler kommer i mange forskellige udformninger. Det kan både være enkle klapstole og små runde borde eller de helt store samlinger med bløde sofa og stolesæt, som man rigtig kan slænge sig i. Hvis du har god med plads i haven, kunne du investere i havemøbler loungesæt med plads til de helt store arrangementer. 

Når du skal vælge møbler til din have er det en god ide, at have en ide om, hvad du konkret leder efter. Hvor meget plads må det fylde? Skal havestolene kunne klappes sammen? Hvilket materiale kigger du efter? Har du en ide om at møblerne skal bruges som udendørsmiddagsbord, eller er du mest på udkig efter en lækker blød bænk eller solseng, som du kan slænge dig på? Der er ingen grænser for, hvilke møbler, der kan flytte ud i din have. Det er også en god ide at overveje dit budget til møbler, da der findes havemøbler i mange forskellige prisklasser alt afhængig af antal, størrelse og materiale. 

Pas godt på dine havemøbler

Spritnye havemøbler ser flotte ud i den dejlige have, men de kommer ikke til at blive ved med at være flotte, hvis ikke man passer ordentlig på dem. Det danske vejr er ubarmhjertigt, og selv i de varmere måneder, så kan vi ikke undgå en smule regn. 

Hvis du har møbler med hynder, så husk at få hynderne ind, eller anskaf dig en opbevaringsbænk i haven, hvor tingene kan gemmes af vejen, når de ikke er i brug. Hvis du har møbler af træ, så er det også en god ide at give dem en omgang træbehandling i ny og næ, så de kommer til at holde deres flotte træfarve i mange år. 

Indret området omkring dine havemøbler

Møblerne skaber et samlingspunkt i din have, hvor man har lyst til at sætte sig og bruge nogle herlige timer under åben himmel. For at gøre noget ekstra ud af arrangementet, så læg nogle kræfter i at indrette området omkring dine møbler. Det kunne være med flotte blomsterkrukker, potteplanter eller måske et hyggeligt køkkenbed.

Du kan også gøre dine møbler ekstra lækre at sidde i med nogle flotte pyntepuder og måske varme tæpper til de sene sommernætter. Der findes også et utal af elegante lanterner eller lysestager til udendørsbrug, som kan sætte den gode hyggestemning. Når først den rette atmosfære er sat, så har man næsten ikke lyst til at komme op af havemøblerne igen.